www.SportPigeons.net

Спортни гълъби Маратон

Състезателни гълъби

Спортни гълъби Маратон
Home Articles Маратона от гр.Киев/Украйна/ се провали!
Маратона от гр.Киев/Украйна/ се провали!
www.SportPigeons.net

Най-голямото място за срещи на Спортните гълъбовъди в България!


07.07.2010  12:30

Камионът с нашите гълъби за втория Маратон от гр.Киев този път не успя да премине в Украйна.Опитахме всичко но не успяхме.
Причините за провала са много но разбрахме че без разрешителното което трябва да получим през идната седмица от Украйна преминаването е почти невъзможно!
Много съжаляваме но гълъбите вече са в България. Те бяха преброени от комисия от гр.Русе и гр.Шумен и след като се установи че всичко е наред,бяха освободени в 11:47 часа от паркинга на Гълъбодрум "САНДРОВО".Всички гълъби са изглеждали добре,пломбите на камиона са си били по местата. Сутринта в 08:30 часа гълъбите са нахранени и напоени.Общият брой след проверката им е бил 858 гълъба.Ние ще проверим дали тази бройка отговаря на изпратените гълъби.
Още веднъж се извиняваме за проваления полет от гр.Киев който ще остане в историята и заради толкова дългото транспортиране и накрая връщането на гълъбите в България.Но все пак поставихме началото на една добра идея за провеждането на полети за МАРАТОН в България.Дано другият път да имаме необходимите документи и да успеем да осъществим полета от гр.Киев,Украйна.


Организация МАРАТОН 2010 България

 
< Prev   Next >