www.SportPigeons.net

Спортни гълъби Маратон

Състезателни гълъби

Спортни гълъби Маратон
Home Articles МАРАТОН ФЕСТ-РУСЕ 20.11.2010 + ТОМБОЛА НА МЛАДИ ГЪЛЪБИ ОТ ШАМПИОНИТЕ НА МАРАТОН 2010 !
МАРАТОН ФЕСТ-РУСЕ 20.11.2010 + ТОМБОЛА НА МЛАДИ ГЪЛЪБИ ОТ ШАМПИОНИТЕ НА МАРАТОН 2010 !
www.SportPigeons.net

Най-голямото място за срещи на Спортните гълъбовъди в България!

14.11.2010      21:00

Колеги,

искаме да ви напомним че на 20.11.2010 година в град Русе ще се проведе награждаването на ОРГАНИЗАЦИЯ МАРАТОН 2010.

Ще има десетина или дори и повече млади гълъби предоставени от най-добре представилите се гълъбовъди в проведените полети от Организация МАРАТОН 2010.
До момента има потвърдени гълъби от :

1. Борис Биринджиев от с.Мартен - КАЙЗЕР НА МАРАТОНА ЗА 2010 ГОДИНА!!!,1-ви Асов Mъжки гълъб Категория Е - МАРАТОН който ще получи на Официалната Церемонията на награждаването и голямата награда - НОВА СИСТЕМА UNIKON и 3,8,9,13,15,18.... място от Замошч 1 /Полша/!!!

2. Иван Димитров от с.Сандрово - 1-во място от Житомир /Украйна/, 3-ти Асов Женски гълъб Категория Е – МАРАТОН и 2-ро място от Замошч 1 /Полша/!!!

3. Росен Николов от гр.Перник - 1-во и 7-мо място от Житомир /Украйна/ 942 км.- Зона II(над 800 км.) - 7-мо и 42-ро в общата класация!!!

4. Ilijan van der Zhek от гр.Варна - 11 класирани Едногодишни гълъби в първите 75 гълъба в общата класация на Националния полет от Житомир /Украйна/ на 777 км. срещу 1309 гълъба и 164 гълъбовъда!!! и 1,4,5,6,7,9,10,11,13,15,16,19,....Национално,само при едногодишните гълъби!!!

5. Свилен Пенков от с.Мартен - 3-ри гълъба в първите 10 на полета от Житомир /Украйна/,7-ми Асов Mъжки гълъб Категория Е - МАРАТОН, 8-ми Асов Женски гълъб Категория Е – МАРАТОН и КАЙЗЕР на Маратона на България за 2009 година!

6. Максим Куманов от гр.Силистра - 1-во място от Замошч 1 /Полша/,9-ти Асов Mъжки гълъб Категория Е - МАРАТОНИ и 15-ти Асов Женски гълъб Категория Е – МАРАТОН!!!

7. Михаил Методиев Слободанов от гр.Тутракан - 1-ви Асов Женски гълъб Категория Е – МАРАТОН и 1-во място от Замошч 2 /Полша/!!!

8. Светослав Слободанов от гр.Тутракан - 2-ри Асов Женски гълъб Категория Е – МАРАТОН и 4-то място от Житомир /Украйна/!

9. Илхан Ибиш - Лили от гр.Русе - 15-ти Асов Mъжки гълъб Категория Е - МАРАТОН и 12-ти Асов Женски гълъб Категория Е – МАРАТОН!

10. Димчо Димов от гр.Варна - 2-ри Асов Женски гълъб Категория Е – МАРАТОН и 3-то място от Замошч 2 /Полша/!(Бон за млад гълъб в началото на  2011 година)

В момента преговаряме и с други добре представили се гълъбовъди.Техните имена ще ви съобщим до няколко дни.

Всеки един гълъбовъд който има желание също може да заяви предварително че ще предостави млад гълъб. Условието е само да е безплатно предоставен с благотворителна цел,да е за Маратон от много добри гълъби и да има написано ПЕДИГРИ!Засега участие е заявил само Иван Павлов от гр.Перник който беше и нашият Организатор за Западна България - благодарим ти Иване за помоща и подкрепата която ни оказа.

Предоставените гълъби ще се разиграят в Томбола на Официалната Церемония на 20.11.2010 в гр.Русе от 18:00 часа.
Условията при които ще се раздадат младите гълъби ще ги оределим всички присъстващи на предварителната конференция която ще се състои от 11:00 часа в кафе-клуба на клуб Русе.

Приканваме и шампионите от  Зона II - Южна и Западна България също да донесът някой млад гълъб за томболата за да стане по интересно,например: Жечко и Ивелин от гр. Бургас, Митко от с.Сахране, Стефан Димов от гр. Ст.Загора, Даниел Димитров от гр. Сливен, Иван Камбуров от гр. Бургас, Атанас Попов от гр. Бургас, Господин Пенев от гр. Н.Загора, Райчо Голов от гр. Сливен .........имат много добри резултати на полета от гр.Житомир.

Омоляваме някой от колегите от гр.Бургас да сканира финалният лист на Светльо Димитров от Житомир плюс неговите GPS  Координати и да ни ги изпрати защото в гр.Русе не могат да ги намерят.


Ще направим снимки на шампионите и техните гълъби и ще ги качим в сайта за да могат да ги видят и тези които няма да успеят да дойдат по една или друга причина на МАРАТОН ФЕСТА в гр. Русе.После ще направим и календар за 2011 година с най-добрите ни гълъби за Маратон.

P.S. Младите гълъби които ще раздадем ще бъдат избрани от гълъбовъдите по техен избор(б.р. - да не очаквате директни гълъби от Шампионите,въпреки всичко и това не е изключено ако гълъбовъда реши да даде от своя Шампион.)

Всички желаещи да присъстват,да се чувстват поканени.

От Организаторите.

 
< Prev   Next >