www.SportPigeons.net

Спортни гълъби Маратон

Състезателни гълъби

Спортни гълъби Маратон
Home Articles КГСГ "ПОЛЕТ" ВАРНА ОТЛОЖИ ЗОНАЛНИЯТ ПОЛЕТ НА МАРАТОН ОТ ГР.СОМБОР /СЪРБИЯ/ ЗА УТРЕ 04/07/2011!
КГСГ "ПОЛЕТ" ВАРНА ОТЛОЖИ ЗОНАЛНИЯТ ПОЛЕТ НА МАРАТОН ОТ ГР.СОМБОР /СЪРБИЯ/ ЗА УТРЕ 04/07/2011!
www.SportPigeons.net

Най-голямото място за срещи на Спортните гълъбовъди в България!

The largest meeting place for pigeon fanciers in Bulgaria

Поради очакващият се циклон от запад който ще премине през цялата ни страна с бурни ветрове и ЧЕРВЕНА степен на валежи организаторите на зоналният полет на Маратон от гр. Сомбор /Сърбия/ - КГСГ "ПОЛЕТ" ВАРНА и лично техният Председател г-н Димчо Димов отложиха  старта на полета с един ден. Гълъбите ще бъдат пуснати утре 04/07/2011 около 06:00 часа.

Другите пък организатори на полета на Маратон от гр.Павлоград /Украйна/ в лицето на превозвача от Румъния г-н Мариус Андрей,пропуснаха хубавият вчерашен ден 02/07/2011 за полет и пуснаха гълъбите в "ЕКСПЕРИМЕНТА НА ГОДИНАТА" днес 03/07/2011 в 04:45 Българско време (05:45 Украинско време). Циклонът от запад с бурни ветрове и ЧЕРВЕНА степен на валежи поради който Управата на КГСГ "ПОЛЕТ" ВАРНА отложи полета днес се очаква да посрещне и потопи гълъбите от 12:00 до 18:00 часа. По това време се очаква да вали проливен дъжд в цялата източна част на Румъния и цялата Молдова,не е ясно откъде точно са имали предвид организаторите от Румъния че ще минат гълъбите (най-вероятно през КОСМОСА!) но всичко ще стане ясно малко по-късно днес или може би утре. Дано да не се сбъдне лошата прогноза за времето което се очаква в Румъния и Украйна в противен случай завърнали гълъби днес от гр.Павлоград /Украйна/ няма да има!

По информация на г-н Петър Петров от клуб "Ген.Тошево",които пускат своите гълъби заедно с клуб "Торнадо" гр.Варна има "ЕКСПЕРИМЕНТАТОРИ" и в България. Това е  небезизвестният със пусканията на гълъби в проливен дъжд,г-н Красимир Куцаров. Именно той е пуснал и днес гълъбите от гр.Лом въпреки несъгласието от страна на  г-н Петър Петров и клуб "Ген.Тошево". ЕКСПЕРИМЕНТИТЕ СА В ДЕЙСТВИЕ,ЩЕ ВИДИМ КАКВО ЩЕ СЕ ПОЛУЧИ.ДАНО САМО ПАК ДА НЕ ОСТАНЕМ БЕЗ ГЪЛЪБИ!
УСПЕХ НА ВСИЧКИ УЧАСТВАЩИ В ОЧЕРТАВАЩИТЕ СЕ ДВУДНЕВНИ ПОЛЕТИ!!!
 
< Prev   Next >