www.SportPigeons.net

Спортни гълъби Маратон

Състезателни гълъби

Спортни гълъби Маратон
Home Articles ТЕРЕСПОЛ /БИАЛИСТОК/- ПОЛША С КАМИОН-ТАКСИ ЗА 1200 ГЪЛЪБА НА АНДРЕЙ МАРИУС ОТ РУМЪНИЯ ЗА 2000 ЕВРО !
ТЕРЕСПОЛ /БИАЛИСТОК/- ПОЛША С КАМИОН-ТАКСИ ЗА 1200 ГЪЛЪБА НА АНДРЕЙ МАРИУС ОТ РУМЪНИЯ ЗА 2000 ЕВРО !
www.SportPigeons.net

Най-голямото място за срещи на Спортните гълъбовъди в България!

The largest meeting place for racing pigeon fanciers in Bulgaria!

Полетът от Тереспол /Биалисток/- Полша, ще се проведе благодарение на "ОРГАНИЗАЦИЯ МАРАТОН 2010 - БЪЛГАРИЯ" !!!

На 02/06/2012 в с.Вулкана Панделе близо до град Търговище - Румъния, се проведе среща между Андрей Мариус в качеството си на превозвач на гълъби и Илиян Жеков и Ивелин Кондратов - представители на "ОРГАНИЗАЦИЯ МАРАТОН 2010 - БЪЛГАРИЯ". Подписан беше договор за извършване на транспортна дейност от г-н Андрей Мариус с нов камион IVECO производство 2009 година с 80 клетки,всичките с размер 100 см x 100 см(снимка на камиона ще публикуваме до няколко дни, защото камионът по време на нашето посещение в Румъния беше в Украйна за полета от Николаев) на цена от скромните 2000 Евро !!!


Подписването на този договор беше неизбежно за успокоение на страстите в България че полетът на 15/06/2012 от Тереспол /Биалисток/ - Полша ще се осъществи със сигурност !!!

До наемането на този транспортьор от Румъния се стигна едва след като разбрахме че няма да можем да използваме транспортьора на КГСГ"Полет"-гр.Варна. Тогава ние потърсихме транспорт, като се свързахме по телефона с  г-н Андрей Мариус. Добрата оферта от г-н Мариус за камион с 80 клетки на размер 100 см x 100 см получихме след първичен разговор между него, Иван Димитров и Коста Методиев от с.Сандрово и последвалите телефонни контакти на Ивелин Кондратов от с.Тополи и преводача на румънски д-р Веселин Ангелов от гр. Добрич.

Имаме вече и точката на старта на 15/06/2012 и тя е от намиращият се на самата граница с Беларус малък град-село ТЕРЕСПОЛ /ПОЛША/. Това е само на 2 км в ляво от големият град Брест /Беларус/.

Примерни Координати:

TERESPOL /POLSKA/

N -  52:04:10:20

E - 023:37:33:21

419 ft.

Координатите са взети от Google Earth, и всеки който се интересува може да влезе и да погледне от къде ще пуснем гълъбите. Точката е взета от намиращата се в дясно под Тереспол голяма залена ливада.

До изборът на тази точка се стигна след разговора с г-н Андрей Мариус, съобразявайки се с главните пътища. Точката е точно посредата между Биалисток и Келм, с което ние ще изпълним и предварителното обещание да намалим полета от Биалисток с около 150 км.

При посещението ни при г-н Андрей Мариус, освен подписването на договора ние постигнахме и принципно споразумение за Интернационален полет през следващата година от ХАРКОВ /Украйна/ съвместно Румъния и България с  голям награден фонд. Таксата за участие ще е 10 Евро на гълъб и отделно от това  Иван Димитров от с.Сандрово ще даде и 1000 EUR още от него за награди. Превозвач ще е г-н Андрей Мариус.

 
< Prev   Next >