Home Обяви
Секция Обяви е преместена!
www.SportPigeons.net

Най-голямото място за срещи на Спортните гълъбовъди в България!

The largest meeting place for pigeon fanciers in Bulgaria!


Считано от днес 25.11.2011 г. секция обяви в сайта се премества. Една от основните причини за това преместване е нарастналия брой спам, както и невъзможността на администратор да следи за коректността на дадените обяви, потребители и т.н.

С въвеждането на новата платформа Top Auction - Racing Pigeons For Sale се обединяват 2 от услугите предлагани до момента в сайта.

1. Търг
2. Обяви

Както скоро ще забележите самата платформа предоставя много нови преимущества, а именно:

 - залагате в реално време, без да се налага администратор да модифицира текущ търг, за да се виждат коректно резултатите от залаганията. Всичко е в реално време.
 - в новата секция обяви ще липсва този спам, който сте виждали до момента. Тъй като само регистриран потребител има право да добавя обяви, това Ви дава допълнителна сигурност, защото всеки регистриран потребител е предварително проверен, и в последствие одобрен от администратор. 
 - допълнителни категории в обяви.

Категория Обяви Последна обява
ПРОДАВАМ 5 28 Ноември, 2011 - 12:39:45
КУПУВАМ 1 28 Ноември, 2011 - 00:52:46
НАМЕРЕНИ ГЪЛЪБИ 1 28 Ноември, 2011 - 00:36:37
ИЗГУБЕНИ ГЪЛЪБИ 1 28 Ноември, 2011 - 00:40:42
ФОРУМ 2 28 Ноември, 2011 - 00:29:57
МАРАТОН - КАТЕГОРИЯ "E" НАД 800 КМ 0 --

Това добавя прегледност и по интуитивно търсене в отделните категории. Публикувате или четете само това, което ви интересува.

За да използвате новата платформа последвайте линк-а по-долу, или кликнете на банера. И двата линка водят до началната страница на новата платформа.

ЗАБЕЛЕЖКА: Платформата Top Auction - Racing Pigeons For Sale не съдържа потребителски имена и пароли, с които сте се регистрирали в SportPigeons.net. За целта е нужно да направите нова регистрация, и след одобрение от администратор ще може да я използвате пълноценно. Поздрави,
--------------------
Head Administrator
Top Auction RPFS